PODLEHNĚTE KOUZLU SVATEBÍCH OZNÁMENÍ ZDOBENÝCH KRAJKOU

PODLEHNĚTE KOUZLU SVATEBÍCH OZNÁMENÍ ZDOBENÝCH KRAJKOU

Svatební oznámení zdobená krajkou si zamilujete na první pohled. Krajka je nestárnoucím a stále velmi populárním trendem. Podívejte se, jak může ozdobit i vaše svatební oznámení.

Svatební oznámení zdobená krajkou jsou nadčasová. V závislosti na typu papíru, který zvolíte, mohou být dokonalá jak pro svatbu na zámku, tak pro přírodní svatby.

Krajková oznámení jsou jemná, něžná a velmi romantická.

Jak může krajka ozdobit vaše svatební oznámení?

1) krajka vyřezávaná laserem

Vzor krajky je vyřezán pomocí laseru přímo do papíru. Tento vzor můžete mít přímo na oznámení, nebo s ním ozdobit obálku, ve které je oznámení uloženo. Cena svatebních oznámení vyřezávaných laserem je vyšší, než u standardních oznámení. Výsledná oznámení jsou ovšem až nadpozemsky krásná, a to za to stojí.

2) Natištěná krajka

Vzor krajky je natištěn přímo na svatebním oznámení. Dnes si již můžete zvolit tisk různými barvami, včetně metalických. Tím se dá s touto variantou velmi efektivně pracovat.

3) Ražba

Vzor krajky si můžete nechat na svatební oznámení také vyrazit. Oznámení pak působí plasticky a budí dojem luxusu.

4) Zdobení látkovou krajkou

Krajka je krásná i ve své látkové podobě. Tak proč ji nevyužít k ozdobení vašeho oznámení. Můžete ji nalepit, nebo ji použít jako třeba jako okrasnou mašli.

Ozdobte i vy své svatební oznámení krajkou. Ať už s vyberete jakýkoli svatební styl, s krajkou neuděláte nikdy chybu.

 


JAK VYBRAT DODAVATELE SVATEBNÍHO OZNÁMENÍ + 13 OTÁZEK NA KTERÉ MUSÍTE ZNÁT ODPOVĚĎ PŘED UZAVŘENÍM ZAKÁZK

Svatební oznámení není jen kus papíru. Jeho prostřednictvím oznamujete své rodině, blízkým a přátelům šťastnou novinu, že se budete brát. Ačkoliv je na internetu na výběr nepřeberného množství druhů svatebních oznámení, výběr toho pravého dodavatele nemusí být jednoduchý. Abyste se vyhnuli případnému zklamání, přinášíme vám návod, jak si vybrat tiskárnu.

Číst článek 

 


 

 

 

 

 

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.svatebka.cz/wp-content/uploads/2018/12/svatebni-tiskoviny-oznameni-pozvanky.jpg); }